Verdeler van producten en diensten in meer dan 5.000 verkooppunten over heel België.
Ruim gamma producten en diensten met aandacht voor innovatie en klantenbehoeften.
Benieuwd naar onze nieuwste promoties?

Als marktleider is Alvadis al 20 jaar lang dé referentie voor Belgische detailhandelaars.

 

Maak kennis met Alvadis

News

Miljoenen klanten zijn bij hun operator geregistreerd, maar hoe zit het met de anderen? Zijn hun Simkaarten permanent geblokkeerd of hebben ze een kans om deze opnieuw te activeren?

Wij nodigen u uit om dit document te lezen om de oplossingen van de verschillende operatoren terug te vinden.

iTunes vanaf nu beschikbaar op onze terminals, inbegrepen de bancaire toestellen.

Geïnteresseerd? Contacteer ons op 02/556.41.58 of per e-mail aan sales@alvadis.be.

Worldline voert op dit ogenblik de migratie uit van het Bancontactbetaalschema om zich aan de Europese normen aan te passen. Automatisch en gratis, deze update verandert niets aan het normaal functioneren van uw Bancontact, maar een paar functionaliteiten zijn bijgesteld.

Leverancier worden bij Alvadis?

Contacteer ons om uw producten te verdelen via ons netwerk.

Meer weten →

Klant worden bij Alvadis?

Bent u een detailhandelaar, een groothandelaar of een distributieketen? Contacteer ons om onze producten te verdelen.

Meer weten →

Zij Zeggen Het Zo

“Alvadis liet ons toe om nieuwe markten te verkennen. Aanvankelijk in de telefonie maar de groei in de prepaid sector is de laatste jaren fel afgeremd. Door een product gamma zoals “Gift Cards” aan te bieden, wist Alvadis zich aan te passen. Deze gevarieerde producten verlenen interessante mogelijkheden. Bedankt voor hun reactiviteit.”

Eric Huwart

boekhandelaar

“We zijn bijzonder tevreden over onze samenwerking met Alvadis. We waarderen vooral hun gedrevenheid, hun motivatie en hun vastberadenheid om de markt te ontwikkelen. Via het distributienetwerk van Alvadis biedt Western Union voortaan nieuwe oplossingen aan Belgische consumenten om geld te verzenden wanneer ze andere aankopen verrichten in onafhankelijke verkooppunten of Press Shops.”

Carmen Perrino

Western Union

“Ik ben al 8 jaar merchandiser bij Alvadis. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop en promotie van erg diverse producten zoals simkaarten, gsm-kaarten, vervoersbewijzen enz. Het aanbod van Alvadis breidt voortdurend uit en de omvang van het distributienetwerk van Alvadis laat me toe om dagelijks om te gaan met professionals uit uiteenlopende sectoren: dagbladhandels, nightshops, tankstations en kleine voedingswinkels.”

Silvia Di Domenico

Merchandiser Alvadis

Over ons

Alvadis levert prepaid producten en diensten in meer dan 5.000 verkooppunten over het hele land. Alvadis is de referentie op de Belgische markt en zoveel meer dan enkel een verdeler: we zijn een echte partner voor onze klanten en onze leveranciers.

Contact

Alvadis

Lenniksebaan 451

1070 Anderlecht

België

02/556.41.58

sales@alvadis.be

Hoe bereikt u ons?