Klanten

Klaar om uw verkoop te optimaliseren?

Of u nu detailhandelaar, groothandelaar of zelfstandige bent, als verdeler en leverancier van IT-oplossingen hebben wij alles in huis om uw verkoop te boosten!

Optimalisering van de verkoop

Alvadis helpt u met de optimalisatie van uw verkoop. We analyseren onze productcategorieën en volgen ze nauwlettend op. Regelmatig organiseert ons marketingteam commerciële acties en zichtbaarheidscampagnes. Met de tool Distriweb blijft u op de hoogte van de lopende promoties. De producten worden strategisch geplaatst door ons verkoopteam om de aandacht van de consument te vangen. Ontdek onze marketingtools hier.

Ontdek onze marketingtools →

Grote productportfolio

We bieden een ruim gamma gerenommeerde producten aan die tegemoetkomen aan de behoeftes van de consumenten op de Belgische markt. Alvadis gaat voortdurend op zoek naar nieuwe producten die omzetcijfers genereren. Producten zoals de Gift Cards bieden bijvoorbeeld een groot voordeel. Ze sluiten elk risico op diefstal uit aangezien ze geen waarde hebben zolang ze niet gescand zijn aan de kassa.

Ontdek hier ons gamma producten →

Merchandising & logistiek

Alvadis beschikt op het terrein over een toegewijd team merchandisers en commercieel verantwoordelijken. Zij garanderen de regelmatige en snelle levering van producten en houden u efficiënt op de hoogte.

Innoverende oplossingen

Alvadis biedt innoverende en veilige oplossingen voor de verkoop van prepaid producten: terminals, kassasystemen, online diensten enz. Alvadis beschikt ook over een beveiligd technisch platform om de aanvragen voor de activatie en het herladen van cadeaucheques in real time te verwerken. Bij technische problemen staat onze helpdesk 6 dagen op 7 klaar om u snel verder te helpen. Prepaid producten zoals onze cadeaukaarten hebben het grote voordeel dat ze geen enkele waarde hebben zolang ze niet met behulp van een scan geactiveerd zijn aan de kassa, wat het risico op diefstal aanzienlijk beperkt.

Ontdek al onze innoverende oplossingen →

Wilt u klant worden bij Alvadis?

Neem contact op met ons Sales departement

Over ons

Alvadis levert prepaid producten en diensten in meer dan 5.000 verkooppunten over het hele land. Alvadis is de referentie op de Belgische markt en zoveel meer dan enkel een verdeler: we zijn een echte partner voor onze klanten en onze leveranciers.

Uit de blog

Contact

Alvadis

Lenniksebaan 451

1070 Anderlecht

België

02/556.41.58

sales@alvadis.be

Hoe bereikt u ons?