Leveranciers

Optimalisatie van de verkoop

Aan de hand van een constante analyse van de markt waakt ons marketingteam erover de beste producten te selecteren en de nieuwigheden meteen op te pikken. We bieden zichtbaarheidscampagnes, incentives, commerciële acties en tools om de producten die we verdelen naar voor te schuiven. Zo optimaliseren we uw verkoop. Ontdek hier onze verschillende zichtbaarheidstools!

Distributienetwerk

Alvadis verdeelt uw producten via een groot aantal verkooppunten in België. We beschikken over een sterk distributienetwerk waartoe de grote supermarkt- en elektroketens van België behoren, evenals belangrijke groothandels. We zijn aanwezig in meer dan 5.000 verkooppunten in België.

Account management

Alvadis seeks to create links between its customers and suppliers in order to bring the largest number of products to the largest number of points of sale.

Merchandising & Logistiek

Alvadis beschikt over een toegewijd team merchandisers en commercieel verantwoordelijken die uw producten snel leveren, ze optimaal tentoonstellen en de uitbaters van de verkooppunten zo goed mogelijk informeren.

Reporting & gegevensanalyse

Alvadis beschikt voor bepaalde producten over een tracking systeem waarmee de evolutie van deze producten kan gevolgd worden doorheen verschillende fases van het aankoop-, verkoop- en opslagproces (betreden en verlaten van de voorraadkamer, terugkeer naar de leverancier, teruggave van de klant, enz.)

Innoverende oplossingen

Alvadis biedt innoverende oplossingen om de verkoop van prepaid producten omhoog te stuwen. Voor leveranciers van cadeaukaarten beschikt Alvadis over een technisch platform. Kaarten met inhoud of cadeaukaarten van uiteenlopende leveranciers of uitgevers worden in real time verwerkt en geactiveerd met het oog op de verkoop in verkooppunten die met het platform zijn verbonden. We stellen onze expertise daarnaast ook ter uw beschikking om uw eigen cadeaukaart te ontwikkelen.

Wilt u leverancier worden bij Alvadis?

Neem contact op met ons Sales departement

Over ons

Alvadis levert prepaid producten en diensten in meer dan 5.000 verkooppunten over het hele land. Alvadis is de referentie op de Belgische markt en zoveel meer dan enkel een verdeler: we zijn een echte partner voor onze klanten en onze leveranciers.

Uit de blog

Contact

Alvadis

Lenniksebaan 451

1070 Anderlecht

België

02/556.41.58

sales@alvadis.be

Hoe bereikt u ons?