Over Alvadis

Alvadis, het Belgische filiaal van de groep bpost, is al 20 jaar lang de Belgische marktleider op het vlak van de distributie van prepaid producten en diensten. Het bedrijf is opgericht in 1995. Dankzij de aanzienlijke diversificatie van zijn gamma aan prepaid producten en zijn elektronische sales oplossingen op maat van de specifieke behoeftes van detailhandelaars, is Alvadis snel uitgegroeid tot een referentie op de nationale markt.

Nationale draagwijdte

Met de hulp van belangrijke partners als de grote distributieketens (Delhaize, Colruyt, Okay, Spar, enz.), de elektroketens (Krëfel, Vandenborre, Euronics, enz.), de persketens (LSTR), de postkantoren en de tankstations van de grote oliemaatschappijen, verdeelt Alvadis zijn producten en diensten in een netwerk van meer dan 5.000 verkooppunten. Een nationaal netwerk dat Alvadis dagelijks verder ontwikkelt.

Productportfolio

Alvadis heeft als doel de grootste merken aan te bieden aan alle detailhandelaars, groot én klein. Alvadis diversifieert zo voortdurend zijn productportfolio: de basisgamma voor telecom is uitgebreid en omvat voortaan ook prepaid kredietkaarten, prepaid kaarten voor online aankopen, cadeaubonnen, speel- en wedkaarten, postproducten, vervoersbewijzen, toegangstickets voor evenementen, maar ook diensten om geld te versturen.

Innoverende oplossingen

Door de detailhandelaars uit te rusten met verkooptechnologie (kassasystemen, betaalterminals, webdiensten enz.), zorgt Alvadis ervoor dat zijn leveranciers de verkoop van hun producten en diensten kunnen optimaliseren. De oplossingen van Alvadis worden voortdurend vernieuwd om de marktevolutie op te volgen en de behoeften van de detailhandelaars te beantwoorden, en bevatten bijgevolg altijd de meest vooruitstrevende technologie.

Over ons

Alvadis levert prepaid producten en diensten in meer dan 5.000 verkooppunten over het hele land. Alvadis is de referentie op de Belgische markt en zoveel meer dan enkel een verdeler: we zijn een echte partner voor onze klanten en onze leveranciers.

Uit de blog

Contact

Alvadis

Lenniksebaan 451

1070 Anderlecht

België

02/556.41.58

sales@alvadis.be

Hoe bereikt u ons?